Volop in beweging!

In de wereld van communicatie ben je altijd in beweging. Niet alleen fysiek, maar je beweegt ook mee met de enorme ontwikkelingen die er nu zijn. In een rap tempo volgen de veranderingen bij print, online en social media elkaar op. Ik vind het geweldig om juist in deze tijd als communicatie medewerker aan het werk te zijn!

Meedenken & meedoen

Het is voor mij een sport ‘bij’ te blijven via cursussen, lezingen en workshops. Maar vooral door veel te lezen, schrijven en mensen te spreken. Het gaat tenslotte om de praktijk. Voor mij is het belangrijk anderen te kunnen inspireren & informeren met interessante artikelen en ideeën. Alles draait bij mij om creëren en communiceren; meedenken en meedoen. Ondanks mijn brede interesse ligt mijn hart bij sport en bewegen. In mijn blog deel ik mijn waarnemingen en gedachten tijdens het hardlopen.

Bonnie van Doorn

Ik ben inzetbaar voor:

– Communicatie
– Public relations
– SEO content op websites
– Social media
– Interviews

Met een open blik ga ik aan de slag en ontdek wat mensen beweegt. Tot nu toe heeft mij dit veel moois gebracht. Zo ontmoette ik regelmatig mensen met een inspirerend verhaal dat ik mocht verwerken tot een artikel voor onder andere  ANWB Glamping, ANWB Kampeer & Caravan Kampioen, WomenOnOnkruid, Change en De Krant van Gouda

Verder kon ik mijn creativiteit kwijt in onder andere het marketing-communicatie team van het olympisch kwalificatietoernooi waterpolo (2015-2016) en bij het grote burgerinitiatief GOUDasfalt  (2016) in Gouda. Ook mijn vrijwilligersbaan als projectcoördinator bij Stichting Present Gouda geeft me nu veel voldoening.

Ik kijk uit naar nieuwe ontmoetingen en denk graag mee over de invulling van uw project, magazine of website. Bekijk ook mijn cv.

Blijf in beweging !

 

handtekening

© 2015 Bonnie van Doorn
Blijf in contact via social media