Volop in beweging!

In de wereld van communicatie ben je altijd in beweging. Niet alleen fysiek, maar je beweegt ook mee met de enorme ontwikkelingen die er nu zijn. In een rap tempo volgen de veranderingen bij print, online en social media elkaar op. Ik vind het geweldig om juist in deze tijd als communicatie medewerker aan het werk te zijn!

Meedenken & meedoen

Het is voor mij een sport ‘bij’ te blijven via opleidingen en workshops. De laatste jaren heb ik me doorontwikkeld op het communicatieve vlak. In de praktijkgerichte opleidingen HBO Projectmanagement en communicatieprofessional B kwamen het planmatig werken en het bedenken en uitwerken van communicatieplannen & -strategieën uitgebreid aan bod.

Voor mij is samenwerken belangrijk. Anderen wil ik kunnen inspireren & informeren met pakkende communicatiemiddelen. Alles draait bij mij om creëren en communiceren; meedenken en meedoen. Ondanks mijn brede interesse ligt mijn hart bij sport en bewegen. In mijn blog deel ik mijn waarnemingen en gedachten tijdens het hardlopen.

Bonnie van Doorn

Ik ben inzetbaar voor:

– Communicatie
– Public relations
– Content op websites
– Social media
– Interviews

Als freelance tekstschrijver schreef ik artikelen voor onder andere  ANWB Glamping, ANWB Kampeer & Caravan Kampioen, WomenOnOnkruid, Change en De Krant van Gouda

Verder kon ik mijn creativiteit kwijt in onder andere het marketing-communicatie team van het olympisch kwalificatietoernooi waterpolo (2015-2016) en bij het grote burgerinitiatief GOUDasfalt  (2016) in Gouda en bij het NK Masters atletiek (2017-2018). Ook mijn vrijwilligersbaan als projectcoördinator bij Stichting Present Gouda geeft me nu veel voldoening.

Ik kijk uit naar nieuwe ontmoetingen en denk graag mee over de invulling van uw project of campagne.

Blijf in beweging !

handtekening

© 2015 Bonnie van Doorn
Blijf in contact via social media